Hoffmanien tarina

Tehän tiedätte mikä on Sims2? Jos tiedätte, kannattaa lukea eteenpäin. Kun tavallinen pelaaminen alkoi kyllästyttää minua, otin vastaan Legacy-haasteen. Siinä pitää tehdä simien elämä mahdollisimman tylsäksi. (lue:ei saa käyttää koodeja)

maaliskuuta 22, 2006

3.sukupolvi:Blondit yliopistossa

Niilo saapuu kampukselle. Tutiskaa, ööm...kaikki!

Niilo kutsui Maaretin muhinoimaan asunolaan. Blondirakkautta.

Naisten lisäksi paikan ainoa huvitus oli lavuaari, josta suihkusi koko ajan kuplia.

Lisäksi lehmä pisti sprinkerin tihuttamaan joka päivä, ja Niilo jäi ilman aamiaista kun piti juosta (ilman paitaa) pitkin asuntolaa.

Niilo halusi pian pois ja soitti Marjan paikalle. Marja katsoi hetken Niiloa ja toivotti tämän tervetulleeksi osakuntaan. Heihei asuntola! Niilo lähtee osakuntaan pois täältä.

Ei osakuntatalokaan ollut pelkkien järkevien ihmisten tyyssija. Esimerkiksi lehmämaskotti yritti katkoa Marjan niskan hakkaamalla yhtäkkiä tyynyllä. Ehkä se liittyy siihen kuolleeseen lehmään Hoffmaneilla..

Lisäksi viuhahtelija juoksenteli päivttäin sisään ja sitten pian ulos jättäen jälkeensä hämmentyneitä opiskelijoita.

Marja löysi mielenkiintoisia chattikamuja. Traumaattista tekstiä, mutta onneksi vieressä on pizzaa.

Luciuskin tuli yliopistoon, samaan ylsään asuntolaan. Viihdykettä on saatava, ja pian.

Lucius ryntäsi puhelimelle ja soitti Ennin paikalla. Lapsesta tulee blondi. Eli ei ainakaan vielä blondit kuole sukupuuttoon, ainakaan simsmaailmassa.

Heti treffien jälkeen Lucius kutsui veljensä ja Marjan arvostelemaan häntä. Niilon kanssa Lucius oli jo puhelimessa jutellut, enää Marja pitäisi käännyttää..
Lucius muutti osakuntataloon heti, aivan kuten veljensäkin.

Lucius ei saanut kovin sydämmellistä vastaanottoa osakuntaan. Mutta kyllä se siitä.

Mikä nenäkyhmy! Tuossa ihan nenän alussa! Laskettelurinne! Miksi en ole huomannut tuota aikaisemmin. KÄÄK!

Keksi sille, joka erottaa nämä kaksoset. (Oikeat kaksoset näyttivät vähemmän toisiltaan kun ei-kaksoset..)

Tässä on ihan tavallinen opiskelijasimi, joka käyttää hieman liian lämmintä asustettaan autiomaassa.Tässä hänen kaksoisolentonsa, salaseuralainen, jolla on sama nimi!

Ja todiste siitä, että ne ovat eri/sama henkilö. Outoa.

Lucius vei Ennin kalliisen ravintolaan ja kesken ruokailun(!) hän kosi! Enni oli mielissään. Arvatkaa, mitä hän vastasi.

Niilo tuli loppukokeesta, vaihtoi tavoitteensa ja hänelle tuli...Tieto! Elämäntavoitteena saada kaikki taidot täyteen! (Hyvin omaperäistä..) Mutta nyt Niilo uskalsi mennä kihloihin Maaretin kanssa.

Uusi grillikatos oli täällä. Ja nyt kaikki ramppasivat pihalle syömään, kun sisällä ei ollut ruokapöytää.

Osakuntalaisia kun ovat, he rakastavat pizzaa. Ei ihme, kun sitä saa ilmaiseksi. Ei edes uusi grilli saanut kannatusta, kun oli pizzaa.

Ajattelin esitellä taloa, vaikka tämä onkin ihan tavallinen vuokra-asunto. Terassin paikalle(oikealla) tehtiin Marjan huone, jossa on peräti oma sohva. Tuo kahdensänky on Niilon ja tuo toinen Luciuksen. Ongelmia tulee shakkilaudan ympärillä ja tuon julisteen (tietokoneesta oikealla) kanssa.

Ja alakerta. Olohuone, joka toimi ennen ruokasalina, iso vessa verrattuna keittiöön ja se pieni keittiö. Yleensä ongelmia tuottaa vain nuo pienet terassit. Ja yksi vessa.

Ja grillikatos takapihalla.

Marjasta ei ole niin paljon väliä, joten saa lähteä heti ulos talosta. Parhaalla arvosanalla kyllä valmistui.

Niilo kasvoi loistavien valmistujaisjuhlien jälkeen loistavalla vaatemaulla. Lucius jää ihan yksin isoon yliopistonaapurustoon. Parhaalla arvosanalla hänkin valmistui.

Nyt kun Lucius oli jäänyt yksin yliopistokämppään ja pian pitäisi lähteä kotiin, oli aika etsiä taloudenhoitajia.

Liila ja ruokakuski sopisi hyvin;kaikki, siis aivan kaikki näkee niistä sydänunia, vaikkei olisi tavannutkaan. Tämän parin ensisuudelma oli öh...yllättävä. Kolme salamaa, hyvä pari!

Mutta entäpä Enni? Toki Liila on kauniimpi, mutta... Enni on NPC, ja se menee kaiken edelle!

KÄÄK! Minun paras perilliseni! Palokunta, tulkaa, tulkaa.. Ja miten musiikki voi soida näin dramaattisella hetkellä! ÄÄK! (Marja näyttää sopivan kauhistuneelta..) Ei olisi pitänyt jättää Luciusta yksin yliopistolle...

Onneksi Lucius, selvisi, mutta kaikki tarpeet ihan pohjalukemissa. En ehtinyt katsomaan palomiestä, mutta kyllä se kai Kuutti-Nuutti oli.

Lisäksi tämä epäonnen juustoleipä bugasi tähän. Koska en tiennyt, saisinko poistaa sen koodilla, ostin uuden uunin ja heitin vanhan uunin reppuun.

Kanikamukin tuli käymään, kun tulipalo huononsi Luciuksen mielialaa. Kuinka paljon traumoja tästä tapauksesta tuleekaan Luciukselle...

Näin paljon. Tai sitten Lucius vain pelkäsi, että Enni saisi tietää hänen suhteestaan Liilaan..

Lucius kasvoi huonommalla vaatemaulla kun veljensä. Liila saa jäädä tänne, mutta nyt Lucius menee valloittamaan maailmaa! (Tai ainakin Outolaaksoa.) Ja hänkin valmistui parhaalla arvosanalla.

P.S. Jotenkin kuvakas jakso. Tuli vaan nappailtua niin paljon kuvia.

3 Comments:

At 17:14, Blogger Maranwel said...

Onneksi Lucius selvisi pelkällä säikähdyksellä tuosta tulipalon poikasesta.
Aiai Luciusta, kun on paha poika. Ei saisi pettää Enniä tuolla tavalla. ;)

 
At 19:12, Blogger Maranwel said...

Terve taas ja kiva kun kävit kommentoimassa. Piristi saikkulaisen päivää!

Tällaisia tuumailin siihen riviongelmaan:
Mä itse asiassa hokasin jo et mistä toi koko riviongelma johtuu. Ku kato kirjottaa siellä tav. puolella ni sinne html-puolelle tulee jokaisesta enterin lyönnistä jotain 7-10 merkkiä. Siis yhtä enteriä kohden!
Jollei siis käy aina välillä poistamassa siellä html-puolella niitä ylimääräsiä merkkejä niin seurauksena on just näitä isoja rivejä. Kokeiles joskus!

 
At 20:37, Anonymous Anonyymi said...

bugittavan kaman voi poistaa movella

 

Lähetä kommentti

<< Home