Hoffmanien tarina

Tehän tiedätte mikä on Sims2? Jos tiedätte, kannattaa lukea eteenpäin. Kun tavallinen pelaaminen alkoi kyllästyttää minua, otin vastaan Legacy-haasteen. Siinä pitää tehdä simien elämä mahdollisimman tylsäksi. (lue:ei saa käyttää koodeja)

maaliskuuta 04, 2006

3.sukupolven lapsuus (ja vähän muutakin)

Johanna Goottila tässä, joka päiväisellä aamulenkillään Hoffmanien talon ohi. Ai te haluatte tietää miten synnytyksessä kävi? Älkää nyt hoppuilko, Johannahan on kiinnostava! No, okei, unohtakaa tämä kuva.

No, tässä hän on! Suloinen poika, annoin hänelle nimeksi Niilo. Silva näyttää helpottuneelta saadessaan tuon möykyn pois itsestään.

Outo yhdistelmä-tumma iho, blondit hiukset ja vihreät silmät. Blondit hiukset on peritty Karrilta, hyvä esimerkki geenien hyppimisestä yhden sukupolven yli. Silmistä en muista, varmaan nekin Karrilta.

Niilon vauva-aika kestittiin siten, että vanhemmat eivät hoitaneet lasta vaan vanhukset ja sukuun kuulumattomat. Arianna ja Sirja hoitivat Niiloa eniten.

Poikkuiset kasvavat niin nopeasti. Ei sentään kamalaa, pinkkiä pukua tällä kertaa. Nuo kädet taitavat kuulua Felixille.

IIK! Lehmän kosto! Ei se ollut Niilon vika, että otit sen kakunpalan, ei ollut! Säästä hänet, hän on viaton!

Oi kuinka kaunis ruokakuski! Ariannakin näyttää vaikuttuneelta. (Ihan totta. Pian tuli sydämiä tupn ajatuskuplan ympärille) Rakastan tuota valmisnaamaa.

Niilo kasvoi vihdoinkin. Kn hän oli taapero, hä ehti tienata 3 logiikkapistettä, ja oppia potalla käymisen, kävelyn ja puhumisen ilman mahtimaitoa. Kivaa.

Arianna, minä kielsin (käskin) käyttämästä tuota "hiuslaitetta" kun tavoitteet ovat vihreällä. En voi rangaista sitä muuten, paitsi antamalla pilaantuneita juustoleipiä.

Karri ei ole koskaan pitänyt Felixin uravalinnasta, mutta nyt hän kertoi sen oikein virallisessa puheessa. Periaatteessa vain perhe kuuli sen, mutta ainhan Hoffmaneille eksyy kiertolaisia.

Jahas, jahas EAGamesilla osataan... Oikeasti Ariannan pitäisi puhua juustosta, mutta.. En nyt tiedä virallista nimeä, mutta näen vain EAGamesin virheen.

Koska minulla on vain kolme kuvaa Niilon lapsuudesta selitän tässä kaiken siitä. Niilo pelasi shakkia, kävi koulua, teki läkyjä, nukkui samassa huoneessa Sirjan kanssa ja pysyi poissa jaloista.

Ariannan ja Sirjan välille alkaa syntyä ystävyys, sillä molemmat ovat kuntoiluhulluja ja heillä on myös samanlainen vaatemaku.

Karri alkoi kirjoittaa romaanin Ariannasta. Heidän ensitapaamisestaan, yhdessä elämisestä, lasten hoitamisesta ja kaikesta pienestä perustuksen pätkästä, jossa piti elää pienellä palkalla, aina heidän kauniiseen taloon ja jättimäiseen omaisuuteeensa.

Vihdoinkin Sirjakin pääsi tositoimiin! Ensimmäinen pelehtimiskumppani oli kyllä outo kalju alien, ja paikkana oli ruma ja halpa auto, mutta mikäs siinä.Tässä se on! Viimeinen kuva Niilosta lapsena. (Kuvia ei ole määrllä pilattu) Katsokaa tuota luottavaista katsetta, tuota hymyä, kun se luulee oikean elämän alkavan. Säälittävää.

Tässä se on! Niilo teininä! Naaman muoto on hieman outo, suu liian leveä, mutta silti! Noppa määräsi romantiikkatavoitteen, jota en voi sietää, joten tästä ei tule perijää, vaikka elämäntavoitteena onkin päästä ravintola-alan huipulle. Suosikkeina tulevat blondit ja lippahattuiset.

Ensimmäinen tunarointi teininä:sytyttää tulipalo ja maistaa sitä. Onneksi Kuutti-Nuutti tuli ja pelasti tämän tyhmän teinin.

Kun ainoasta lapsista tulikin romantiikkatavoitteinen, toinen perijä piti hankkia pian. Aivan sama mitä käy Silvan uralle.

Niilon esimerkistä pian koko prhe aloitti uuden harrastuksen:joraamisen. Lieneekö hullun lehmän tauti vai lintuinfluenssa iskenyt..

Eikö tuo vatsa näytäkin siltä, että pian maailmaan tupsahtaa 2.tummimman ihonvärin omaava, pieni hurmaava tyttö?

Ennustajaeukko, se on blondi, eikö olekin? Blondeillahan on aina hauskempaa, blondi pliis. Saakohan blondia 1 200§?

Sen piti olla blondi! Mutta silti tyttö on hurmaava, eikä rahoja viitsisi heittää hukkaan..Pojan ensisuudelma..Awww..Ja vielä ensitreffeillä...


Sirja on voimakas puhuja, ehkä minun pitäisi pistää hänet politiikkauralle (5.työpäivä ilman ylennystä..Murr.)

Te varmaan tiedättekin mitä nyt tapahtuu. Arianna jättää elämän taakseen yhtä tuoppia vastaan.


Hei, miksi Viikatemies ei lähtenytkään? Vessa on toisella puolella taloa, joten..


Karri jätti auliisti elämän, kun kuolemassa häntä odotti hänen rakas vaimonsa. Viimeisinä hetkinään Karri opetti pojanpoikaansa nyrkkeilemään, mutta tämä rakas pojanpoika meni syömään sipsejä.


Tässä he ovat, kantapariskunta. Vaikka Arianna pitikin enemmän juustosta kun Karrista, he rakastivat toisiaan syvästi. Ja siksi he kuolivat samana päivänä. Piste.


Felix ja Sirja ovat lohduttomia. Juuri kun Sirja oli saanut Karrin pikkusormensa ympäri, tämä otti ja kuoli!

Toinen raskaus pistää Silvan käytöstavat koville. Silvalla on nälkä, ja syö suoraan jääkaapista. (vaikkei se siltä näytäkään, parempaa kuva oli vaikea ottaa pienestä huoneesta)


Felixin teini-ikä alkaa tunkeutua hänen aikuisuuteensa. Mikä vikana? Keskiämkriisi? Toivottavasti. Tai ei sittenkään toivottavasti. En tiedä.


Jahas. Pistä aikuiset edelle ja mene itse perässä. Onneksi tuo on se kauniimpi ruokakuski. Turha luulo, Niilo, suvussa on jo yksi ruokakuski. Sinun pitää ihastua siihen laskujenjakajaan.

Näyttääkö jotenkin tutulta? Ei Felixin mielestä, tämä on ensimmäinen synnytys johon hän osallistuu. (omaa ei lasketa) Tällä kertaa synnyttäminen näyttää tuskallisemmalta, olisikohan kaksoset? (tämä ei ole vihjailua, en ole nähnyt itsekään jatkoa)

1 Comments:

At 15:04, Blogger Hayley said...

Tulinpas tänne kommentoimaan, ettet minulle lopullisesti suutahda.. ;D xD
Täytyy kyllä nostaa hattua, kun oot noin monta treffikimppua saanu hankittua! ^^ *odottaa innoissaan jatkoa*

 

Lähetä kommentti

<< Home